De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

David de Zwart

David de Zwart

Reacties uitgeschakeld voor David de Zwart

Sinds de zomer van 2022 zet ik mij in voor De Rode Leeuw, omdat ik het het erg belangrijk vind at kinderen onderwijs krijgen in hun moedertaal. Als voorzitter van het bestuur wil ik er voor zorgen dat de kinderen hier in Beijing kwalitatief goed onderwijs kunnen genieten. Zelf heb ik twee zoontjes van 2 en 4 jaar jong.

Rob Korfage

Reacties uitgeschakeld voor Rob Korfage

Sinds 1998 woon ik in Beijing en ik was als leerkracht betrokken bij de oprichting van De Rode Leeuw.In 2005 ben vetrokken naar Kazakhstan, en ik 2007 kwam ik terug naar de Western Academy of Beijing, eerst als invalkracht en later als leerkracht in de Learning Support Department. Op dit moment ben ik weer invalkracht, maar tevens ook de mentor en coach van de Nederlandse leerkracht van De Rode Leeuw.

Merle Remmers

Reacties uitgeschakeld voor Merle Remmers

Het ontwikkelen van je moedertaal is ontzettend belangrijk voor kinderen in het buitenland. Daarom zet ik me, naast mijn baan als Learning Support Teacher bij WAB, graag in als Secretaris in het bestuur van De Rode Leeuw.

Timo Verweij

Reacties uitgeschakeld voor Timo Verweij

Sinds februari 2021 ben ik lid van het bestuur van De Rode Leeuw en sinds de zomer gepromoveerd tot penningmeester. Ik heb zelf geen kinderen, maar vind het mooi om bij te kunnen dragen aan Nederlandstalig onderwijs, helemaal in Beijing!