De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Sinterklaas in Beijing!

De Rode Leeuw organiseert ook dit jaar veel activiteiten voor het Sinterklaasfeest. We bakken pepernoten, zetten de schoen, knutselen en zingen. Dit is het programma:

 • Zondag 19 november om 11.00 – 12.30 uur op de Nederlandse ambassade : Sinterklaasknutselen.
  Kom met uw kind(eren) en knutsel mee. Wie weet komt Piet onverwachts weer op bezoek om pepernoten te strooien! Geef u op via dit formulier!
  Deelname kost 50 RMB per persoon voor leden van de Nederlandse Vereniging Peking (NVP). Niet-leden betalen 100 RMB. U kunt bij de ingang betalen, ook via wechat en eventueel direct lid worden van de NVP.
 • Zondag 19 november van 11.00 – 12.30 uur op de schaatsbaan in SolanaSinterklaasschaatsen.
  Schaatsen voor kinderen (en hun ouders) vanaf 9 jaar. Verzamel voor de kassa en schaats mee!  Geef u op via dit formulier!
  Deelname kost 50 RMB per persoon voor leden van de Nederlandse Vereniging Peking (NVP). Niet-leden betalen 100 RMB. U kunt bij de ingang betalen, ook via wechat en eventueel direct lid worden van de NVP.
 • In de week van 20 november mogen alle leerlingen van groep 1 t/m 7 hun schoen meenemen. We zetten de schoen bij de schoorsteen in de Nederlandse klas. Wie weet brengt Piet iets lekkers in de schoen.
 • In de week van 28 november gaan we pepernoten bakken!
 • Zondag 3 december van 10.15 – 12.30 uur bij de Nederlandse ambassade: het grote SinterklaasfeestGeef u op via dit formulier!
  Deelname kost 50 RMB per persoon voor leden van de Nederlandse Vereniging Peking (NVP). Niet-leden betalen 100 RMB. U kunt bij de ingang betalen, ook via wechat en eventueel direct lid worden van de NVP.

Informatie over het ambassadefeest op 3 december.

Dit jaar is de Sinterklaasviering op zondag 3 december van 10.15 – 12.30 uur op de Nederlandse ambassade.Tijdens het programma zijn er spelletjes en activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Natuurlijk zijn drinken en Sinterklaassnoepgoed ruimschoots voorhanden voor jong en oud! Het wordt een groot feest met Sint en zijn pieten.

Sinterklaas maakt een praatje met elk gezin. De gezinnen worden ingedeeld op volgorde van aanmelding.  Per gezin wordt 1 volwassene ingedeeld om een kwartiertje mee te helpen bij het inschenken van drinken. Voorafgaand aan de Sinterklaasviering ontvangt u een e-mail met uw plaats op de lijst van gezinnen die bij Sinterklaas komen. U hoort dan ook van ons wanneer wij uw hulp nodig hebben.

Sinterklaasjournaal

Heeft u moeite om de uitzending gemist-uitzending van Het Sinterklaasjournaal te bekijken? Het Sinterklaasjournaal is ook te bekijken via WAB’s TigerTube.

 

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply