De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Wekelijkse update naschools programma VO

Beste ouders,

Ook de lessen in het VO stonden deze week in het teken van orkaan Irma, die over het Nederlandse eiland Sint-Maarten trok.

In de lessen Nieuwsbegrip is hier aandacht aan besteed. Ook hebben de leerlingen een mindmap gemaakt over dit onderwerp. Daarnaast zijn de leerlingen uit VO1 en VO2 begonnen aan het verbeteren van hun interview-technieken, ik ben benieuwd wat dat deze week geeft…

De leerlingen uit VO3-4 hebben zich laten gaan in het schrijven van een blog-post over een nieuwe diersoort die ontdekt was. We hebben ook gekeken naar een aflevering Andere Tijden in de klas van schoolTV.

 

Eerst de tekst samenvatten…

 

… en dan een mindmap maken!

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply