De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Kinderboekenweek

Van 7 t/m 18 oktober is de Nederlandse kinderboekenweek! Het thema voor dit jaar is ‘Raar maar waar’. In de klas besteden we extra aandacht aan (voor)lezen.

WAB-programma
Woensdagochtend 14 oktober zijn alle Nederlandse/Vlaamse leerlingen van WAB Elementary School vanaf 8.00 uur ’s ochtends welkom in de Nederlandse klas voor het jaarlijkse voorleesontbijt. Wilt u komen voorlezen? Dan kunt u zich aanmelden bij Meester Henk. We nodigen nadrukkelijk vaders uit!

Naschools programma groep 1-8
In het naschools programma van groep 1 t/m 8 maken leerlingen kennis met 6 ‘rare’ boeken. Op dinsdag 13 en woensdag 14 oktober organiseert Juf Betsie de jaarlijkse voorleespicknick. Vindt u het leuk om te komen voorlezen? Dan kunt u zich aanmelden bij Juf Betsie.

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply