De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Nieuwe bestuursleden

Jes Helmer en Marco van Soest hebben zich beschikbaar gesteld als nieuwe bestuursleden voor het nieuwe schooljaar 2014-2015.

Jes Helmer zal het voorzitterschap overnemen van Martine van der Zee die in augustus 2014 haar tijd bij De Rode Leeuw zal afsluiten. Jes heeft veel ervaring met bestuurstaken. Ze is tevens ‘WAB’s Parent Link Grade 10 representative’ in de High School.

Marco van Soest heeft zich dit jaar actief ingezet bij de voorbereidingen van het Sinterklaas- en Koningsdagfeest. Hij zal de rol van penningmeester overnemen van Marjolijn de Weerd.

Helaas nemen we afscheid van Martine van der Zee en Marjolijn de Weerd. Beiden hebben veel werk verzet om het Nederlands onderwijs in Beijing uit te breiden en de kwaliteit te verbeteren. We wensen beiden veel succes in Nederland.

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply