De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Sinterklaas in de naschoolse groep 1/2

Schrijft u de volgende, heel belangrijke data alvast in uw agenda:

Zaterdag 23 november (11.00u-12.30u): Sinterklaas knutselochtend in restaurant Water in Solana.

Voor deze ochtend hebben we lege wc rolletjes nodig, u kunt de rolletjes inleveren bij de juffen of de meester.

Woensdag 27 november: Schoen zetten in de klas. Geeft u uw kind op deze middag een schoen mee, voorzien van naam!

Zaterdag 30 november (10.15u-12.30u): Sinterklaas op de ambassade.

Woensdag 27 november en woensdag 4 december (13.05u-13.20u): Sing a long Sinterklaasliedjes in het muzieklokaal met mr. Paul Shiel. Wij gaan hier met de na- schoolse groep 1/2 natuurlijk tijdens de les naartoe. De liedjes die we hier zingen, zullen we ook posten op de blog. Dan kunt u de liedjes thuis ook oefenen. Als u, als ouder ook mee wilt zingen, bent u natuurlijk van harte welkom.

Donderdag 5 december (11.00u-12.20u):  Sinterklaas op WAB, ook na-schoolse kinderen zijn van harte welkom, we studeren tijdens de les een liedje in. Dat liedje zingen we op deze ochtend voor de Sint. Sinterklaas, de Pieten, juf Betsie, juf Ingrid en juf Andrea zouden het heel leuk vinden als alle na-schoolse kleuters hier bij aanwezig zouden kunnen zijn. Kunt u informeren op de school van uw kind of dit mogelijk is? En geeft u aan ons door of uw kind aanwezig kan zijn op 5 december?

Voor de Sintactiviteiten in Solana en op de ambassade moet u uw kind opgeven.

Op Tiger tube kunt u de afleveringen van het Sinterklaasjournaal bekijken.

En de website van het Sinterklaasjournaal blijft ook een aanrader voor kinderen.

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply