De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Huiswerk mei 18 VO 1/2

Merlijn, ik stuur je iedere dag even een bericht dat je niet moet vergeten aan Numo te werken! Lukt het niet om voor de volgende les een uur te doen dan gaat de rest een alternatieve opdracht voor je bedenken.

Anne gaat voor een artikel lezen dat ze interessant vind dat ze met ons gaat bespreken.

Zorg aub allemaal dat jullie voor je zes deelonderwerpen een foto hebt gevonden en 1 vraag hebt bedacht. De volgende les gaan we samen antwoorden bedenken.

Allemaal een half uur aan Numo, behalve Merlijn, die gaat een uur doen. Verder allemaal blijven lezen. Merlijn en Kiki jullie hebben een boek. Anne en Finn, kunnen jullie aub hier een kort verhaal kiezen, lezen en mij erover vertellen de volgende les?

https://1001korteverhalen.nl/

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply