De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Koningsdag 2022 – Herziene programma!

De Rode Leeuw past de tijden van het programma voor de viering van Koningsdag 2022 aan op verzoek van de ambassade. Dit in verband met het combineren van het jaarlijkse barbecue van de ambassade ter gelegenheid van Koningsdag met de viering van Koningsdag van De Rode Leeuw. Twee vliegen in één klap! 

De Rode Leeuw nodigt alle Nederlands sprekende families in Beijing uit om Koningsdag gezamenlijk te vieren! Nog steeds op dezelfde dag als aangekondigd, maar we starten op een eerder tijdstip. 

Alle welbekende oud-Nederlandse spelletjes zullen weer klaarstaan voor wie er maar een poging wil wagen! Op onze vrijmarkt bieden wij jonge entrepreneurs ruimte om spullen voor kinderen te koop aan te bieden. 

Geef je op door middel van een mail naar info@derodeleeuw.org, zodat wij rekening kunnen houden met het aantal bezoekers. Graag willen wij weten met hoeveel personen je komt en de leeftijden van de kinderen. Heb je tijd om ook nog even de handen uit de mouwen te steken, dan kun je je ook opgeven als vrijwilliger.

Let op! Voor barbecue de van de ambassade is er een aparte aanmeldingsprocedure. De twee vieringen staan voor het aanmelden los van elkaar. Stuur een bericht naar pek-kingsday@minbuza.nl om je op geven voor de BBQ Party. Voor allebei geldt een uiterlijke datum van 20 april.

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply