De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Koningsdagviering 2022

In onze Nieuwsbrief van 22 maart hebben we al aangekondigd dat de viering van Koningsdag 2022 door De Rode Leeuw zal doorgaan!

De nieuwe epidemiegolf maakt het helaas niet mogelijk om de viering zoals gebruikelijk in het pittoreske Chinese garden van WAB te laten plaatsvinden. Wij zijn enorm opgetogen met het aanbod van de Nederlandse ambassade om gebruik te mogen maken van hun tuin. Ook voor versnaperingen wordt gezorgd. 

De Rode Leeuw nodigt alle Nederlands sprekende families in Beijing uit om wederom Koningsdag gezamenlijk te vieren! Alle welbekende oud-Nederlandse spelletjes zullen weer klaarstaan voor wie er maar een poging wil wagen! Op onze vrijmarkt bieden wij jonge entrepreneurs ruimte om spullen voor kinderen te koop aan te bieden. 

Geef je op door middel van een mail naar info@derodeleeuw.org, zodat wij rekening kunnen houden met het aantal bezoekers. Graag willen wij weten met hoeveel personen je komt en de leeftijden van de kinderen. Heb je tijd om ook nog even de handen uit de mouwen te steken, dan kun je je ook opgeven als vrijwilliger.

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply