De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Competitie Kinderboekenweek – Stemmen = gesloten!

Uw stem wordt zeer gewaardeerd!


Bron: www.literaireactiviteitennijmegen.nl/kinderboekenweek/ 

Beste ouders en geïnteresseerden,
 
Het thema van de Kinderboekenweek van 2021 was ‘Worden wat je wil’. We hebben daar uiteenlopende dialogen met de leerlingen over gevoerd en daarop gebaseerd hebben ze getekend, onderzocht, beroepentesten gedaan, gefantaseerd en hun creativiteit de vrije loop laten gaan.

In Nederland is het de traditie dat de kinderboekenweek wordt afgesloten met de uitreiking van de gouden en zilveren griffel en het gouden en zilveren penseel. Die resultaten vind je op deze website: https://www.cpnb.nl/nieuws/gouden-griffel-en-penseel-2021-uitgereikt

Op De Rode Leeuw hebben we zelf ook een schrijf- en tekenwedstrijd georganiseerd. De resultaten zijn fantastisch! Op onze blog kun je ze allemaal terugvinden en ervan genieten. We willen jullie vriendelijk vragen om je stem uit te brengen op je favoriete verhaal en tekening per categorie. Bepaal zelf wat je belangrijk vindt bij het beoordelen, daarbij kun je bijvoorbeeld ook denken aan zaken als: stijl, verbeeldingskracht, taalgevoel, originaliteit, humor en argumentatie. Iedereen mag stemmen!

Deel gerust de linkjes (zie hieronder) met vrienden, familie, buren en andere geïnteresseerden. Sluitingsdatum voor het stemmen is 13 november a.s. om 12 uur ’s avonds. De week erna worden de prijzen uitgereikt!

De Links
Verhalen VO:
http://derodeleeuw.org/archives/13996
Verhalen PO:
http://derodeleeuw.org/categorie/wab
Tekeningen:
http://derodeleeuw.org/archives/14006
Stemformulier:
https://forms.office.com/r/utxc7fxFbD


 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply