De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Medelingen/huiswerk voor 05 december

Beste ouders,

Het was weer een hartstikke leuk feest op de ambassade afgelopen zondag. Sinterklaas was eerst compleet de weg kwijt, maar toen ze het eenmaal gevonden hadden kon het feest beginnen. De kinderen hebben hartstikke leuke dingen voor de Sint gemaakt en de kinderen die niet stout zijn geweest hebben daar leuke cadeaus voor in de plaats gekregen! Hopelijk komt Sinterklaas zaterdag nog eens langs als de kinderen hun schoen hebben gezet.

Komende week beginnen we met een nieuw thema (Kerst) en is er nog twee weken les tot we drie zaterdagen geen les hebben vanwege vakantie (19e, 26e en 2e). Verder gaan we beginnen met kern 3 en gaan we hopelijk weer een nieuwe student begroeten.

 

Groet,

Frank

 

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply