De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Lesplannen en huiswerk 23 mei

Beste ouders,

Jullie hebben inmiddels al op email mijn uitnodiging voor een gezellige Zoom sessie ontvangen. Deze staat gepland voor zaterdag 11:00, en zal ongeveer een half uur tot 40 minuten duren. Hopelijk zie ik sommigen van jullie zaterdag. Dit is nogmaals de uitnodiging:

Frank Aarts is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

 

Topic: Rode Leeuw gezellige afspraak!

Time: May 23, 2020 11:00 AM Asia/Harbin

 

Join Zoom Meeting

https://us04web.zoom.us/j/73235799616?pwd=YnIza2JGcUE4ODFQVFRPS29JaE9zUT09

 

Meeting ID: 732 3579 9616

Password: 026226

Hier de beknopte versie van de lesplannen:

 

Bernadette en Diederik

Samengevat: Voorlezen, 4 Filmpjes m.b.t. Corona/Onderwijs, bericht voor Bernadette, bericht voor Diederik, Staal 6 video’s m.b.t. moeilijke categorieën, Staal huiswerk week 4, Pauze, Staal huiswerk week 4, Nieuwsbegrip ‘Exotische dieren in ons voedsel’,  Nieuwsbegrip bespreken.

Huiswerk: Beiden, blok 8, week 4, les 1, 2, 3 afmaken en Nieuwsbegrip.

Emma en Vincent

Samengevat: Voorlezen nieuw thema Zomer, 4 filmpjes m.b.t Corona en Onderwijs, Kern 10.2 flitsen/ Nieuwsbegrip, woordjes schrijven/ Staal video’s, pauze, zoomsessie, VLL werkbladen/ Staal huiswerk, Zomer filmpje.

Huiswerk: Voor Emma, Blok 8, week 4, les 1, 2 en 3 afmaken, en Nieuws begrip. Je kunt het mij sturen, dan kijk ik het na. Voor Vincent, verder met het kern 10 bestand.

Nila en Linn

Samengevat: Voorlezen nieuw thema Zomer, 4 filmpjes m.b.t Corona en Onderwijs, Praatplaat 1 Zomer, auditieve oefeningen Zomer, flitsen kern 10.2/werkbladen, pauze, Zoom meester Frank en kinderen, Kern 10 werkbladen/ werkbladen Zomer, Huisje, Boompje, Beestje ‘Zomer’.

Het huiswerk is verder om vooral zoveel mogelijk met ze te blijven lezen!

Alek:

Samengevat: Voorlezen nieuw thema Zomer, 4 filmpjes m.b.t Corona en Onderwijs, Praatplaat 1 Zomer, auditieve oefeningen Zomer, flitsen kern 10.2, pauze, Zoom meester Frank en kinderen, Kern 10 werkbladen, Huisje, Boompje, Beestje ‘Zomer’.

Het huiswerk is verder om zoveel mogelijk met hem te blijven lezen.

Robin

Samengevat: Voorlezen nieuw thema Zomer, 4 filmpjes m.b.t Corona en Onderwijs, Praatplaat 1 Zomer, auditieve oefeningen Zomer, flitsen kern 10.2, pauze, Zoom meester Frank en kinderen, Kern 10 werkbladen, Huisje, Boompje, Beestje ‘Zomer’.

Qua huiswerk vooral blijven lezen!

Lotus

Samengevat: Voorlezen nieuw thema Zomer, 4 filmpjes m.b.t Corona en Onderwijs, Praatplaat 1 Zomer, auditieve oefeningen Zomer, flitsen kern 10.2, pauze, Zoom meester Frank en kinderen, 5 werkbladen Zomer, Huisje, Boompje, Beestje ‘Zomer’.

Qua huiswerk lezen, lezen, lezen.

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply