De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Lesplannen en huiswerk 9 mei

Beste ouders,

Vanwege de aparte situatie die ontstond op de Dam met Bevrijdingsdag en de historische toespraak van onze Koning, dit keer weer veel video’s, afgestemd op de verschillende groepen. Het onderwerp is nog steeds Lente, het is de laatste les met kern 9 en voor Staal zitten we nu in week 2 van blok 8.

De gedetailleerde, afgestemde plannen volgen nu over email. Hier de samenvattingen:

Bernadette en Diederik

Samengevat: Voorlezen, 3 Filmpjes m.b.t. Bevrijdingsdag, bericht voor Bernadette, bericht voor Diederik, Staal 6 video’s groep 5 en 7 blok 8- week 2, Staal huiswerk, Pauze, Staal huiswerk, Nieuwsbegrip VZ en stemrecht Nederland, discussie opdracht, 4 filmpjes m.b.t. Corona.

Huiswerk: Beiden, blok 8, week 2, les 1, 2, 3 afmaken en Nieuwsbegrip.

Emma en Vincent

Samengevat: Voorlezen, 5 filmpjes m.b.t Corona en Bevrijdingsdag, Kern 9 flitsen, Ankerverhaal groep 3, Flitsen 9.3, Dictee/ schrijven nieuwe woorden groep 3, pauze, oefenen schrijven/lezen/Staal blok 8-3 video’s, huiswerk Staal blok 8, Ankerverhaal woordenschat/ nieuwsbegrip Stembus, Begrijpend luisteren: Lotte ruikt de Lente.

Huiswerk: Voor Emma, Blok 8, week 2, les 1, 2 en 3 afmaken, en Nieuws begrip ‘. Je kunt het mij sturen, dan kijk ik het na. Voor Vincent, verder met het kern 9 bestand.

Nila en Linn

Samengevat: Voorlezen, 5 filmpjes m.b.t Corona en Bevrijdingsdag, Praatplaat 2 Lente, auditieve oefeningen, 5 werkbladen/ flitsen, pauze, Ankerverhaal woordenschat, werkbladen/ oefenen schrijven, werkbladen/ kern 9 oefeningen, Begrijpend luisteren verhaal over de lente.

Het huiswerk is verder om vooral zoveel mogelijk met ze te blijven lezen!

Alek:

Samengevat: Voorlezen, 5 filmpjes m.b.t Corona en Bevrijdingsdag, Praatplaat 2 Lente, auditieve oefeningen, flitsen kern 9, pauze, woordjes Kern 9 schrijven, Ankerverhaal woordenschat, oefenen met kern 9 pdf, Begrijpend luisteren verhaal over de lente.

Het huiswerk is verder om zoveel mogelijk met hem te blijven lezen.

Robin

Samengevat: Voorlezen, 5 filmpjes m.b.t Corona en Bevrijdingsdag, Praatplaat 2 Lente, auditieve oefeningen, flitsen kern 9, pauze, Ankerverhaal woordenschat, oefenen met kern 9 pdf, Begrijpend luisteren verhaal over de lente.

Qua huiswerk vooral blijven lezen!

Lotus

Samengevat: Voorlezen, 5 filmpjes m.b.t Corona en Bevrijdingsdag, Praatplaat 2 Lente, auditieve oefeningen, flitsen kern 9, pauze, Ankerverhaal woordenschat, 5 werkbladen Lente Begrijpend luisteren verhaal over de lente.

Qua huiswerk lezen, lezen, lezen.

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply