De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

muiswerk/huiswerk 26 maart

Welkom terug! Hopelijk hebben jullie een fijne vakantie gehad. Hebben jullie weer genoeg energie om aan het werk te gaan?

Oscar, ik heb nieuwsbegrip voor jou veranderd. Je hoeft dit niet meer in het ‘leerplan’ te maken, maar er staat een ’takenpakket’ voor je klaar. Laat het me weten als je hulp nodig hebt het te vinden.
Ga ook verder met andere opdrachten die klaar staan.

Sofie, ik zie dat jij heel knap begonnen bent met begrijpend lezen. Dit is nieuw. We hebben dit nog niet samen in de les gedaan. Probeer papa niet te veel te laten helpen, want dan worden de verhaaltjes misschien te moeilijk! Ook spellen gaat goed. Ik zie dat voor begrijpend lezen en flitsend spellen en lezen nog opdrachten voor je klaar staan.

Zet ‘m op!!

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply