De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Huiswerk voor SLT Zaterdag 2 November

Kinderboekenweek is afgesloten met een leuke picknick waarbij alle ouders lekkers mee hadden genomen. Het was zeer gezellig en Lotus en Bernadette zijn uiteindelijk in de prijzen gevallen! Deze week zullen er foto’s van op de blog worden gezet.

Huiswerk

Voor groep 3:

De kinderen hebben boekjes mee gekregen waarmee ze kunnen oefenen met lezen. De nieuwe letters zijn B en O,met de woorden . kaak, taak, kaat, maat, met, boot, boon, boom, oom en room. Hiermee kunnen ze thuis oefenen met de uitspraak en het schrijven. Ze kunnen in werkboekje Kern 2 tot en met pagina 10 maken.

Groep 5:

Nieuwsbegrip ‘Stikstof’ Blz 1, 2,3 en 4 (zonder de dobbelsteen opdracht)

Staal: Blok 2, week 4, les 1,2 en 3.

Groep 7:

Nieuwsbegrip, ‘Stikstof’. Blz 1 (individueel),2,3 en 4.

Staal: Blok 2, week 4, les 1,2 en 3.

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply