De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Huiswerk 13 april

Het is weer vakantie!

Op zaterdag 30 maart en zaterdag 6 april is er geen les! Wel wil ik jullie vragen om in de aandacht te besteden aan het volgende:
Groep 1/2:
– boekjes lezen
– spelletjes spelen in het Nederlands
– auditieve oefeningen
groep 4/5/6:
– lezen.
– spelletjes spelen
– thuisdictee klankgroepwoorden. In de schriftjes hebben we al een start gemaakt met klankgroepwoorden korte klank, lange klank, tweetekenklank en medeklinker. Ook hebben we in de les een poster gemaakt.

Na de vakantie maken we de kilometerbalans op en sluiten we het leesproject feestelijk af! Veel leerlingen hebben Nederland en/of België al bereikt en zijn onderweg naar Kazachstan, Italië of andere bestemmingen. Knap gedaan! Ik ben benieuwd waar jullie uit komen…

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply