De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Onze leuke Nederlandse les

De afgelopen twee weken is Tess druk geweest met het maken van een heus ‘pop-up’ boek en een bijbehorend verhaal. Hieronder vind je wat foto’s van het boek én natuurlijk het verhaal over de Nederlandse les.

Nederlandse les

Ik vind  Nederlandse les heel erg leuk . Iedeeren is lief . Elke dag werken we heel erg hart. iedereen heeft het naar hun zin. elke dag hebben we een half uur pauze en we mogen buiten spelen en lekker eten . En met onze lieve Juf Merle en meester Frank is ales leuk . In de ochtend moggen we eerst spelletje spellen daar na gan we aan het werk. de klienen kinderen gan samen met meester Frank neuwen woorden leren terwijl zij dat doen blijft groepen 4,5,en 6 allemaal met Juf Merle. zij doen testen ,staal, en neuwen afspraken, zoals . Aan het einde van Nederlandse les groet iedereen elkaar bij het afscheid.

Tess (9 jaar)

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply