De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Vakantie!

Beste leerlingen en ouders,

Het is zover! De decembermaand is begonnen en dat betekent voor velen van jullie een welverdiende vakantie!

Omdat jullie zo hard gewerkt hebben de afgelopen maanden, heb ik slechts één huiswerkopdracht: het lezen van ‘een hart van steen’ van Renate Dorrestein. Jullie hebben dit boek als e-book van mij gekregen. Probeer bij het lezen een diepere laag te raken: wat zijn de relaties tussen personages? Wat is de invloed van een personage op het verhaal? Vanuit wel perspectief schrijft de auteur? Voor meerdere literaire begrippen verwijs ik jullie graag naar www.cambiumned.nl. Ga dan naar het kopje ‘literatuur en poëzie’

Verder wil ik jullie een hele fijne decembermaand wensen. Tot in 2019!

 

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply