De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Update WAB-dagprogramma groep 3-7

Beste ouders,

De afgelopen weken is er gewerkt aan de week van de talen. Kinderen hebben ouders, andere leraren, broers, zussen geïnterviewd, in de klas zijn allerlei mooie uitdrukkingen te vinden, langste woorden etc. Michelle en Livvi hebben in hun homeroom een presentatie gehouden over de Nederlandse taal. Groep 5, Juliet, Neike en Ethan maakten een filmpje waarin zij Nederlandse/Belgische kinderen en leraren interviewden. Beelden hiervan worden later hierop geplaatst.

Fiep en Yunli vonden in VLL moeilijke woorden met het onderwerp ‘gereedschap’. Gelukkig is er op WAB de ‘makerspace’, waarin wij onderzoek hebben gedaan naar diverse gereedschappen. Hiervan maakten zij een boek op hun Ipad.

Daarnaast is ook de LOS-maand volop bezig, er wordt veel gelezen, houd het logboek bij en ga voor goud!

Fijn weekend,

Alexia

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply