De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Update dagprogramma WAB groep 3-7

Beste ouders,

De afgelopen weken stonden in het kader van Cito- en Diatoetsen. De kinderen hebben hard gewerkt en hun best gedaan om te laten zien wat zij afgelopen halfjaar geleerd hebben.

Naast het WAB-rapport kregen de kinderen aanvullend een De Rode Leeuw rapport mee met meer informatie over hun prestaties. Tijdens de oudergesprekken aanstaande dinsdag, 13 februari, kunnen de prestaties en doelen voor de komende tijd nader besproken worden.

Deze week stond in het teken van Chinees Nieuwjaar, het jaar van de hond. Wij werden betrokken bij de Chinese activiteiten in de Chinese klassen. Bekijk de foto’s voor de prachtige honden, schilderijen die gemaakt zijn. Vrijdag was het tijd voor het maken van ‘jiaozi’, dumplings!

Alvast een prettig weekend en een fijne vakantie!

Alexia

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply