De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Rob Korfage

Rob Korfage

Reacties uitgeschakeld voor Rob Korfage

Sinds 1998 woon ik in Beijing en ik was als leerkracht betrokken bij de oprichting van De Rode Leeuw.In 2005 ben vetrokken naar Kazakhstan, en ik 2007 kwam ik terug naar de Western Academy of Beijing, eerst als invalkracht en later als leerkracht in de Learning Support Department. Op dit moment ben ik weer invalkracht, maar tevens ook de mentor en coach van de Nederlandse leerkracht van De Rode Leeuw.

Frans Kress

Reacties uitgeschakeld voor Frans Kress

Ik ben Frans Kress, sinds 13 jaar woonachtig in Peking en ik ben de afgelopen 12 jaar leerling geweest van De Rode Leeuw. Dit jaar zal ik pogen op een positieve manier deze ervaring in het programma over te brengen door meester Frank te helpen met zijn zaterdag lessen. Ik heb er veel zin in!

Frank Aarts

Reacties uitgeschakeld voor Frank Aarts

Ik woon sinds 2009 in Beijing met mijn vrouw en kinderen en ik ben sinds 2016 werkzaam in het onderwijs. Gedurende die jaren heb ik mij in verschillende rollen ingezet voor de Rode Leeuw en de Nederlandse gemeenschap in Beijing. Dit jaar zal ik de naschoolse lessen leiden en dit combineren met mijn dagtaken op WAB. Alledrie mijn kinderen zijn meertalig opgevoed en mede daardoor begrijp ik de belangrijke connectie van de kinderen met Nederland. Ik ken de meeste Nederlandse studenten in de Rode Leeuw persoonlijk, en tezamen met het hele team kijken we erg uit naar de uitdaging om de Rode Leeuw op een positieve manier door deze uitdagende tijden te loodsen, om die connectie te versterken en de kwaliteit van het Nederlandse onderwijs in Beijing te waarborgen.