De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Wekelijkse update WAB-dagprogramma 7 december 2017

Goedemorgen beste ouders,

Na woensdag is de rust weer teruggekeerd, Sinterklaas is terug naar Spanje. Het was een gezellige periode in de Nederlandse klas. Sommige leerlingen komen tijdens snack of lunch spontaan (of afgesproken) langs om een spelletje te doen, te kletsen of een filmpje te kijken.

Deze week is gewerkt aan week 17 van Taaljournaal.

Nieuwsbegrip ging deze week over de Internationale Kindervredesprijs. Mohamad van 16 jaar heeft deze prijs dit jaar gewonnen. De prijs werd in Den Haag uitgereikt. Mohamad komt uit Syrië startte op zijn twaalfde in het vluchtelingenkamp in Libanon een school voor de kinderen daar. Het klokhuis ging deze week over vluchtelingen die in Nederland aankomen.

Volgende week de laatste week voor de vakantie!

Alvast een fijn weekend,

Alexia

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply