De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Wekelijkse update Naschools Programma groep 4-6-7 donderdag 23 november

Beste ouders,

Gisteren is er weer enthousiast gewerkt. De kinderen hebben bij Nieuwsbegrip geleerd over de Bijlmer in Amsterdam Zuidoost. Taaljournaal week 15 waren werkwoorden voor groep 6 en 7, Quirine heeft in groep 4 geleerd over ‘kleefletters’, zoals wolk (wolluk) en berg (berrug).

Daarnaast stond de les in het teken van Sinterklaas. Er werd gedanst op Sinterklaasliedjes, gewerkt in een Sinterklaaswerkboekje en Sinterklaas-ganzenbord gespeeld. Met pepernoten!

Volgende week is, zoals ook naar de ouders gemaild, een gezamenlijke les met groep 8 en klas VO 3-4. Het is een les in het kader van onze culturele activiteiten, in dit geval, Sinterklaas. We zullen pepernoten bakken, liedjes zingen en een kadospel doen. Laat de kinderen een ingepakt kadootje meenemen van ongeveer 50RMB.

Daarna zijn er nog twee reguliere lessen en dan is het alweer vakantie!

Fijn weekend en groet,

Alexia

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply