De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Sinterknutselen en Sinterschaatsen

Zondag 19 november hebben kinderen bij de Nederlandse Ambassade diverse Sinterklaas werkjes kunnen knutselen. De kinderen en ouders waren enthousiast en creatief aan het werk. Er kwamen ook nog twee pieten langs! Er werd volop genoten van de vele pepernoten en andere lekkernijen. De pieten hebben enthousiast voorgelezen, gedanst, gezongen en gek gedaan met de kinderen. Het was een groot succes!

De oudere kinderen hebben bij de schaatsbaan in Solana kunnen schaatsen. Ook hier kwamen twee pieten langs om pepernoten uit te delen. De kinderen hebben genoten van warme chocolademelk en stroopwafels.

Het was een leuke zondagochtend. Komende tijd veel gezellige activiteiten rondom Sinterklaas op de Nederlandse school, zoals pepernoten bakken, zingen, dansen en opdrachten rondom Sinterklaas.

Wij hopen jullie allemaal te zien op zondag 3 december voor het grote feest bij de Nederlandse Ambassade!

Opgeven daarvoor kan nog altijd!

 

 

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply