De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Wekelijkse update WAB-dagprogramma 3 november 2017

Beste ouders,

Deze week is er weer zo hard gewerkt!

De mixtoets van week 9-10-11 is door de leerlingen goed gemaakt. Nieuwsbegrip ging over een wolf in Nederland, daarbij hoorde een aflevering over wolven van Huisje Boompje Beestje voor de jongere kinderen en van de Buitendienst voor de oudere kinderen.

Woensdag waren er oudergesprekken en bijna alle ouders zijn langsgekomen om de voortgang en doelen te bespreken. De kinderen hadden in voorbereiding hiervoor de ‘smileyformulieren’ ingevuld. De oudere kinderen waren dan ook zelf bij het gesprek om het zelf te kunnen toelichten.

Sinterklaas komt er weer aan, geef je op voor de diverse activiteiten via de nieuwsbrief en mail Alexia voor hulp.

De boekbesprekingen vinden plaats in november, ouders zijn hierover gemaild.

Fijn weekend!

Groeten, Alexia

 

 

 

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply