De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Wekelijkse update Naschools Programma groep 4-6-7 do 2 november

Beste ouders,

De kinderen hebben weer lekker gewerkt. Ze hebben het smiley-formulier ingevuld, waarin zij beschrijven wat ze leuk vinden in de Nederlandse klas en wat zij graag willen leren. Daarnaast omcirkelen zij smiley’s waarin zij hun eigen ontwikkeling aangeven.

Verder hebben de kinderen de mixtoets gemaakt van week 9, 10 en 11 en Nieuwsbegrip gemaakt over een Wolf in Nederland. De Buitendienst ging ook over Wolven. Oefen thuis met de woorden horend bij Nieuwsbegrip over wolven en groepen dieren.

Toneellezen is een groot succes, de kinderen leven zich in in de rollen en lezen met prachtige intonatie!

Tot slot is de boekbespreking gepland. Ouders worden hierover gemaild; de precieze data en wat de bedoeling is.

Bijgaand nog enkele foto’s.

Prettig weekend,

Alexia

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply