De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Een verrassing voor de juf…. en niet van Sinterklaas

IMG_3030

 

Lieve kinderen en lieve ouders,

Na de sinterklaasviering van vandaag hebben jullie mij een super leuke verrassing bezorgd. Terwijl ik druk bezig was met in de gaten houden of iedereen me liep naar de atrium om te gaan lunchen na een heel gezellig sinterklaasfeest, moest ik ineens stoppen. Ik wilde nog zeggen, dat het niet kon, omdat we moesten lunchen, maar gelukkig heb ik het niet gezegd. Want, wat een verrassing, ik heb van jullie een heel mooi cadeautje gekregen. Dank jullie wel, ik heb het al een heel mooi plaatsje gegeven. Als ik nu op de bank zit, kan ik het zien en denk ik aan mijn lieve 8 KG kindjes. Een dikke kus voor jullie allemaal!

Nog wat foto’s en een filmpje van ons fantastische optreden, jullie waren geweldig:

P1140432  P1140432 P1140435 P1140436

 

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply