De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Naschoolse les op WAB groep 4-6-7 op 21-9-2017

Goedenavond beste ouders,

Deze week heeft ook Quirine (groep 4) mee kunnen doen aan Nieuwsbegrip. Zij heeft Veilig Leren Lezen bijna uit, hard gewerkt!

Nieuwsbegrip ging deze week over ‘De week tegen pesten’, daarover ging ook school-t.v. en daarbij hoort de huiswerkopdracht ‘maak een strip over pesten’. Bij dit onderwerp werd ook het boek ‘Pudding Tarzan’ voorgelezen, de kinderen maakten daar levendige tekeningen bij.

Er is ook een nieuwe week voor alle leerlingen aangeboden. Oefen de woordjes van week 5,6,7 thuis goed, volgende week is de mixtoets!

Volgende week is de laatste week voor de vakantie, dan zullen alle kinderen de mixtoets maken en zullen we lessen doen in het teken van de Kinderboekenweek. De donderdag na de vakantie is er een picknick in het kader van de Kinderboekenweek, meer info volgt volgende week.

Fijne week en tot volgende week!

Alexia

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply