De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Wekelijkse update WAB-dagprogramma 4 mei 2017

Beste ouders,

Deze week staat in het teken van Dodenherdenking en Bevrijdingsdag in Nederland. Wij kijken het Klokhuis over Dodenherdenking en de kinderen krijgen als huiswerk een werkboekje en informatieboekje over Anne Frank mee.

Michelle in groep 3 nodigde Fiep (nieuw Nederlandse leerling van WAB) uit in de Nederlandse klas om uit te leggen wat we hier allemaal doen.

Juliet in groep 4 maakt met behulp van de IT-juf een echt ‘vlog’ over de school WAB.

Groep 5, 6 en 7 heeft als huiswerk vorige week hun ‘droomeiland’ beschreven. De kinderen hebben hun beschrijvingen uitgewisseld met schrijfmaatjes in de klas en er tekeningen van gemaakt. De beschrijving moest dus heel duidelijk zijn, zodat hun schrijfmaatje wist wat hij moest beschrijven! Er staan foto’s op de blogs van het proces. Volgende week worden de resultaten van de droomeilanden geplaatst.

Op de blogs staat het huiswerk en foto’s van de afgelopen week.

Fijn weekend alvast!

Alexia

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply