De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Nieuwe WAB-leerkracht/coördinator gezocht

De dagelijkse Nederlandse lessen op WAB Elementary School en de wekelijkse naschoolse lessen gaan in schooljaar 2016-2017 door!

In het rooster van Elementary School op WAB hebben leerlingen dagelijkse een Nederlandse les van 40 minuten. De lessen sluiten aan bij de Units of Inquiry van de ‘homeroom’, waardoor het leren van Engels en Nederlands elkaar versterken.

Het WAB-programma bestaat al 21 jaar! Door het vertrek van Meester Henk is WAB, samen met De Rode Leeuw, op zoek naar een nieuwe leerkracht/coördinator. Hier vindt u de profielschets en hoe kandidaten kunnen reageren. Helpt u ons mee met het zoeken van de beste kandidaat?

Deel dit bericht via social media of mail het door!

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply