De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Nieuwe leslocatie erbij: Sanlitun

Vanaf zaterdag 7 mei start De Rode Leeuw met een zaterdagochtend-programma voor groep 1-2-3-4 in Sanlitun!

Steeds meer gezinnen met jonge kinderen blijken in de stad te wonen. Daarom breidt De Rode Leeuw uit met wekelijkse naschoolse lessen voor de jongste kinderen in Sanlitun. De wekelijkse naschoolse lessen op WAB voor de basisschool en voortgezet onderwijs gaan natuurlijk ook gewoon door.

De naschoolse zaterdaglessen worden verzorgd door Juf Betsie en Juf Fleur. Deze lessen zijn van 9.30 uut tot 12.00 uur. De leslocatie in Sanlitun is klein, maar knus. We hebben een eigen lokaal met de nodige (speel)materialen in het Clubhuis van Gloria Gardens.

De lessen zijn voor kinderen vanaf 4 jaar, waarvan één van de ouders thuis Nederlands spreekt. We hebben een kleuter-speelgroep en een groep die leert lezen en schrijven door middel van de thematische onderwerpen.

Heeft u belangstelling voor het Nederlandse programma? Mail!

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply