De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Digitaal lidmaatschap bibliotheek!

Heeft u het goede nieuws al gehoord? Stichting NOB en de Openbare Bibliotheek Amsterdam zijn een samenwerking aangegaan zodat Vlaamse/Nederlandse kinderen in het buitenland een gratis digitaal jeugdlidmaatschap kunnen krijgen om E-books te lenen via de Nederlandse bibliotheek.

Aanvraag digitale jeugdlidmaatschap
Het aanvragen van de digitale jeugdlidmaatschappen gaat via de school. Aangezien het lidmaatschap persoonsgebonden is, hebben we van uw kind(eren) onderstaande gegevens nodig. Het lidmaatschap is geldig voor leerlingen van 2,5 tot 18 jaar.

  • Voor- en achternaam leerling
  • Geboortedatum (dd-mm-jjjj)
  • E-mailadres – het e-mailadres mag op naam van uw kind óf op naam van een van de ouders staan. Let wel: ieder e-mailadres kan maar één keer voorkomen.
  • Mail deze gegevens naar henk_vanmourik@wab.edu

Indien u uw kind(eren) wil aanmelden, ontvang ik de gegevens graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk voor 13 oktober. Met het verzenden van de gegevens geeft u toestemming aan de OBA voor het aanmaken van een digitaal jeugdlidmaatschap.

Zodra de gegevens zijn verwerkt, ontvangt u een e-mail met daarin alle gegevens om een web account voor uw kind(eren) aan te maken.

Meer informatie over de e-books van de bibliotheek en de huidige collectie kunt u vinden op https://www.bibliotheek.nl/ebooks.

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply