De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Hoger onderwijs in Nederland

U bent allen van harte welkom bij de presentatie over het Nederlandse hoger onderwijsstelsel in het WAB-High School amfitheater op maandag, 27 oktober om 18:30 uur.

Een vertegenwoordiger van de Erasmus Universiteit Rotterdam School of Management geeft achtergrondinformatie over het Nederlandse hoger onderwijsstelsel, aanmeldingsprocedures, internationalisering, etc.

Hoewel deze informatieavond niet uitsluitend bedoeld is voor ouders van aanstormende studenten met een Nederlands paspoort, kunt u tijdens deze avond we veel informatie verwachten over het onderwijsaanbod van de verschillende Nederlandse universiteiten en hoger onderwijsinstellingen.

Waar
High school amfitheater

Wanneer
Maandag, 27 oktober van 18:30 tot 19:30 uur

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply