De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Schoolsluiting 6 tot en met 12 november

In verband met de APEC top zijn alle scholen in Beijing op last van de overheid gesloten van donderdag 6 tot en met woensdag 12 november. Net als alle andere scholen is ook de Western Academy of Beijing dicht. Alle lessen komen te vervallen, dus ook de Nederlandse lessen in het dagprogramma en het naschoolse programma van De Rode Leeuw.

Uw kind krijgt extra huiswerk mee voor deze periode. Dit vindt u in de huiswerkfolder die uw kind mee naar huis neemt en online op de huiswerkpagina op onze website.
Natuurlijk zijn de leerkrachten per email bereikbaar op deze dagen. Meester Henk heeft op 11 en 12 november de parent teacher conferences op WAB. Juf Fleur en Juf Betsie zijn maandag 10 tot en met woensdag 12 november tussen 16.00 en 17.30 uur ook per telefoon direct bereikbaar.

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply