De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Kinderboekenweek-activiteiten

Tijdens de Kinderboekenweek organiseert De Rode Leeuw verschillende activiteiten van maandag 6 tot en met donderdag 9 oktober:

  • De leerlingen van het naschoolse programma van groep 1 tot en met 8 krijgen een ‘voorleespicknick’. Tijdens de les gaat de klas op zoek naar een geschikt plekje voor het picknickkleed met lekkernijen. Een speciale ‘voorlezer’ komt tijdens de picknick voorlezen.
  • De WAB-leerlingen houden op maandag 6 en dinsdag 7 oktober de voorrondes van de voorleeswedstrijd in de klas. Op woensdag 8 oktober zijn alle ouders en leerlingen vanaf 8.00 uur ’s ochtends (direct na aankomst van de schoolbus) welkom in de Nederlandse klas voor het Voorleesontbijt. Een speciale voorlezer, krentenbollen, saucijzenbroodjes en chocomelk zorgen voor een gezellig sfeertje. Tenslotte wordt de finale van de Voorleeswedstrijd gehouden. Alle aanwezigen gaan stemmen voor de beste voorlezer van 2014 van de Nederlandse klas!
 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply