De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Uitstapje Nederlandse ambassade

Woensdag 17 september, de dag na Prinsjesdag, gaan WAB-leerlingen van de Nederlandse klas (Grade 1 tot en met 5) op excursie naar de Nederlandse ambassade.

We gaan de ambassadeur interviewen, bezoeken de geheime fluisterkamer en kijken het jeugdjournaal over de koninklijke rijtoer van Prinsjesdag. Volgende week ontvangt u in de huiswerkfolder deze toestemmingsbrief, die ondertekend bij Meester Henk ingeleverd moet worden.

We verzamelen om 11.40 uur bij de ingang van Elementary School. Om 14.40 uur zijn we weer terug op WAB. Wilt u meegaan als begeleider? Graag! We hebben 5 begeleidende ouders nodig! Meld u zich aan bij Meester Henk!

Doet uw kind mee aan het naschools Nederlandse programma van groep 3 tot en met 8 of Voortgezet Onderwijs klas 1-2? Dan mag uw kind (na toestemming van de ‘homeroom’) ook mee! Stuur hiervoor een aparte email naar Meester Henk.

 

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply