De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Feest

Wat een gezellig feest hebben we gehad in groep 1/2.

Wat zagen we er alle mooi uit, er waren geen kinderen en juffen in de klas deze week, maar het was een klas vol met prinsessen, superhelden, voetballers, een supporter, een Fransman en kabouter Plop.

De ene helft van de klas heeft eerst nog in het Veilig Leren Lezen boekje gewerkt en de andere helft heeft taal oefeningen gedaan over feest en een boekje gelezen over Dribbel die een taart bakt. We weten nu welk K-A-D-O we op ons ver-lang-lijst-je gaan zetten.

Na het harde werken, was het tijd om te gaan knutselen. We hebben schudkokers gemaakt.

Na een heerlijke, ongezonde snack (chips met appelsap) en even buiten rond rennen, was het tijd om spelletjes te doen. Door het mooie weer konden we dat lekker buiten doen. We hebben zakdoekje leggen gespeeld, witte zwanen, zwarte zwanen en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. We hebben dus geen tijd gehad om naar Koekeloere te kijken. Wanneer er thuis nog tijd over is, kijk dan eens naar deze aflevering.

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply