De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Nationale Sportkampen en Expatkamp

Best lastig, dat Nederlands
Als expat kind is het heerlijk om weer in Nederland te zijn. Je ziet je familie en vrienden weer, kunt boterhammen met pindakaas eten en weer lekker op de fiets overal naar toe gaan. Maar die Nederlandse taal… die kan toch best lastig zijn.

Daarom organiseert Nationale Sportkampen in samenwerking met De Taalfabriek het Expatkamp. Een kamp speciaal voor Nederlandse kinderen die in het buitenland wonen en willen werken aan hun Nederlandse taal. Dat is niet alleen heel leuk, maar ook heel leerzaam. Zeker als je kind te zijner tijd weer wil instappen in het Nederlandse onderwijssysteem omdat jullie weer in Nederland gaan wonen.
Naast het bijspijkeren van de Nederlandse taal is er ook veel tijd voor sport. Tijdens het kamp op de kunstgras- en grasvelden van de hockeyclub in Laren komen onder andere voetbal, hockey, tennis, rugby, basketbal, korfbal en volleybal aan bod. De begeleider zal goed luisteren naar de voorkeuren in de groep en daar het programma, indien nodig, op aanpassen. De sporten worden zowel aangeleerd als beoefend.

Check de website voor meer informatie!

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply