De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

新年快乐!Xinnian Kuaile!

Chinese draak

De kinderen hebben deze week geen nieuw woordje geleerd. Dinsdag en donderdag hebben de kinderen hard gewerkt om voor de conferences de Cito toets af te maken. Op woensdag hebben we in het E.C.C. gebouw vrij gewerkt. Er zijn kinderen die hebben getekend en gepraat over de olympische spelen. Andere kinderen hebben gebouwd, een hoog gebouw met een vuilnisbak en een parkeerplaats. Weer andere kinderen waren op reis met het vliegtuig. Best een drukke ochtend dus.

De meeste kinderen hebben op woensdag hun folder bij zich, met daarin hun bibliotheekboek en hun huiswerk. Willen jullie daar allemaal aan proberen te denken? Dus op woensdag gaat de folder mee naar school en op donderdag gaat de folder weer mee naar huis.

Het huiswerk van deze week is plakken, knippen, schrijven, tekenen, stempelen etc. De kinderen krijgen een vel papier mee naar huis. Daarop mogen ze aan de ene kant Nederlandse woordjes plakken, knippen, schrijven, tekenen, stempelen etc. die beginnen met de letter M van maan. Aan de andere kant woordjes die beginnen met de R van roos. Dit is een leuk werkje om samen te doen met uw kind.

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply