De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Huiswerk 23 september

Numo
Werk minimaal 30 minuten aan Numo. Er staan opdrachten klaar of een nieuwe sprongtoets. Heb je alles af? Stuur mij dan een e-mail.
Ik heb jullie laten zien dat Numo pauzeert als je niet actief bent op de website. Het kan zijn dat je een half uur ingelogd bent geweest, maar even wat drinken hebt gepakt. Die tijd telt Numo niet mee. Ik wil graag dat je ook echt 30 minuten actief bent.

Nieuwsbegrip online
Onderwerp: Eredivisie voetbal weer van start
Maak ‘andere tekstsoorten’ en ‘woordsoorten’

Brief aan jezelf
Fase 4: type je brief uit, lees hem eens hardop voor en luister of het soepel klinkt. Check of de opmaak goed is. Een brief heeft een datum, een aanhef en een groet. Is je brief ook een A4 lang? Zo niet, maak je alinea’s iets langer (nee, je mag niet je lettertype groter maken;) ). Sla dan de brief op. We printen de brief zodra ik weer op WAB ben.

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply