De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

6 juni: lesplannen, Zoom en zomervakantie

Beste ouders,

Dit is het laatste lesplan voor een historisch en uniek, doch niet erg leuk schooljaar. Het is moeilijk geweest voor iedereen, maar hopelijk keert de normaliteit voor het nieuwe schooljaar weer terug. Bijgesloten in de email met details voor deze laatste les zullen jullie dit keer een verslag over het online leren vinden, tezamen met eventuele info over resultaten in Muiswerk en natuurlijk de reguliere documenten. Net als de laatste paar weken hebben we ook weer een Zoom sessie georganiseerd voor zaterdag, 09:30 uur. Iedereen is natuurlijk welkom, dit is de uitnodiging (staat ook vermeld in de lesplannen):

zaterdag, 09:30:

Join Zoom Meeting

https://us04web.zoom.us/j/3959768008

Meeting ID:395 976 8008

Op Flipgrid (links in de lesplannen die via email worden gestuurd) zullen jullie enkele video’s van enkele leerkrachten en vertrekkende studenten zien. Helaas in ons geval betekent dat dat Bernadette en Diederik ons gaan verlaten. Nogmaals, heel veel plezier en succes gewenst, en bedankt voor de hoge inzet in al die jaren!

 

Bernadette en Diederik

 Samengevat: Voorlezen, afscheidsvideo’s, 4 Filmpjes: Astronauten; soepelere Coronaregels; thuisonderwijs; de coronatest, bericht voor Bernadette, bericht voor Diederik, Staal 6 video’s m.b.t. herhaling van moeilijke categorieën, Pauze, Staal huiswerk blok 5 herhaling, Nieuwsbegrip: overal drones, bespreking Nieuwsbegrip.

Emma en Vincent

Samengevat: Voorlezen thema Zomer, afscheidsvideo’s, 3 filmpjes: Astronauten in ruimtestation; Lego is weer populair; Fijn thuisonderwijs, Kern 11 dag 1/ Nieuwsbegrip: Muggentijd, oefenen schrijven/ filmpjes Staal, pauze, flitsen Kern 11/ Staal opdrachten, Werkbladen kern 10/ Nieuwsbegrip, filmpje: Met een prijs op reis.

Nila en Linn

Samengevat: Voorlezen thema Zomer, afscheidsvideo’s, 3 filmpjes: Astronauten in ruimtestation; Lego is weer populair; Fijn thuisonderwijs, Praatplaat 3 Zomer, auditieve oefeningen Zomer, flitsen kern 11.1/ 5werkbladen, pauze, Ankerverhaal kern 11, oefenen schrijven/ 5 werkbladen, schrijven kern 10/ 5 werkbladen, lezen kern 10/ vrij spelen, filmpje: Met een prijs op reis.

Alek:

Samengevat: Voorlezen thema Zomer, afscheidsvideo’s, 3 filmpjes: Astronauten in ruimtestation; Lego is weer populair; Fijn thuisonderwijs, Praatplaat 3 Zomer, auditieve oefeningen Zomer, flitsen kern 11.1/, pauze, Ankerverhaal kern 11, oefenen schrijven, schrijven kern 10,filmpje: Met een prijs op reis.

Robin

Samengevat: Zoom afspraak, Voorlezen thema Zomer of Ankerverhaal, pauze, afscheidsvideo’s leraren en Bernadette en Diederik, 3 filmpjes: Astronauten in ruimtestation; Lego is weer populair; Fijn thuisonderwijs, auditieve oefeningen Zomer, flitsen kern 11.1, oefenen lezen/schrijven kern 10, filmpje: Met een prijs op reis.

Lotus

Samengevat: Zoom afspraak, Voorlezen thema Zomer of Ankerverhaal, pauze, afscheidsvideo’s leraren en Bernadette en Diederik, 3 filmpjes: Astronauten in ruimtestation; Lego is weer populair; Fijn thuisonderwijs, auditieve oefeningen Zomer, flitsen kern 11.1, 5 nieuwe werkbladen zomer, filmpje: Met een prijs op reis.

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply