De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Lesplannen en huiswerk 16 mei

Beste ouders,

Hierbij de lesplannen voor deze week. Weer veel video’s, opmerkingen van mij over het huiswerk van Bernadette en Diederik en voor de kleuters en groep 3 een klein berichtje van mij. Verder is alles weer begeleid met Kern filmpjes, video’s voor Staal en een afsluitend thema filmpje. Details volgen over email.

Bernadette en Diederik

 Samengevat: Voorlezen, 4 Filmpjes m.b.t. Corona/Onderwijs, bericht voor Bernadette, bericht voor Diederik, Staal 6 video’s m.b.t. moeilijke categorieën, Staal huiswerk week 3, Pauze, Staal huiswerk week 3, Nieuwsbegrip ‘Meisje met de Parel, Nieuwsbegrip bespreken.

Huiswerk: Beiden, blok 8, week 3, les 1, 2, 3 afmaken en Nieuwsbegrip.

Emma en Vincent

Samengevat: Voorlezen en bericht meester Frank, 4 filmpjes m.b.t Corona/onderwijs, Kern 10 flitsen,  Dictee/ schrijven nieuwe woorden kern 10, pauze, Staal video’s, Ankerverhaal video, oefenen lezen/nieuwsbegrip, Filmpje: ‘Op de boerderij’.

Huiswerk: Voor Emma, Blok 8, week 3, les 1, 2 en 3 afmaken, en Nieuws begrip. Je kunt het mij sturen, dan kijk ik het na. Voor Vincent, verder met het kern 10 bestand.

Nila en Linn

Samengevat: Voorlezen en bericht Meester Frank, 4 filmpjes m.b.t Corona en onderwijs, Praatplaat 3 Lente, auditieve oefeningen, 5 werkbladen/ flitsen kern 10, pauze, Ankerverhaal kern 10, werkbladen/ oefenen schrijven, werkbladen/ kern 10 oefeningen, Filmpje ‘Op de boerderij’.

Het huiswerk is verder om vooral zoveel mogelijk met ze te blijven lezen!

Alek:

Samengevat: Voorlezen en bericht meester Frank, 4 filmpjes m.b.t Corona/ onderwijs, Praatplaat 3 Lente, auditieve oefeningen, flitsen kern 10, pauze, woordjes Kern 10 schrijven, Ankerverhaal kern 10, oefenen met kern 10 pdf, Filmpje ‘Op de Boerderij’.

Het huiswerk is verder om zoveel mogelijk met hem te blijven lezen.

Robin

Samengevat: Voorlezen en bericht meester Frank, 4 filmpjes m.b.t Corona en Onderwijs, Praatplaat 3 Lente, auditieve oefeningen, flitsen kern 10, pauze, Ankerverhaal kern 10, oefenen met kern 10 pdf, Filmpje: Op de Boerderij.

Qua huiswerk vooral blijven lezen!

Lotus

Samengevat: Voorlezen en bericht meester Frank, 4 filmpjes m.b.t Corona en Onderwijs, Praatplaat 3 Lente, auditieve oefeningen, flitsen kern 10, pauze, Ankerverhaal kern 10, 5 werkbladen Lente, knutselen, Filmpje ‘Op de boerderij’.

Qua huiswerk lezen, lezen, lezen.

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply