De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Huiswerk, lesplannen en andere mededelingen voor 11 april (Pasen!)

Beste ouders,

Een prettig Paasfeest gewenst. Ik hoop dat jullie er, ondanks de situatie, toch nog een beetje van kunnen genieten. Het thema voor deze week is dan ook Pasen, met enkele video’s  en een audiobericht over Pasen, een voorleesboekje met dank aan juf Tina en enkele video’s omtrent de Corona virus situatie. Ik zal gedetailleerde plannen weer, zoals gebruikelijk, e-mailen.

Bernadette en Diederik

Samengevat: Voorlezen (boek suggesties), 5 video’s (Corona en Pasen), berichten van meester Frank, 6 video’s categorieën Blok 7 week 2, pauze, Staal blok 7, week 1, Nieuwsbegrip over Pasen, discussie Nieuwsbegrip, filmpje/audio voor meester Frank.

Huiswerk: Beiden, blok 7, week 2, les 1, 2, 3 afmaken, Nieuwsbegrip en werk over de Stuur me a.u.b. het huiswerk. Het zou leuk zijn als ze iets kunnen sturen voor juf Tina en mij!

Emma en Vincent

Samengevat: voorlezen, audiobericht meester Frank Pasen, 5 video’s (Corona en Pasen),  Flitsen kern 8/ Nieuwsbegrip Pasen, pauze,  oefenen lezen/ 4 video’s Staal categorieën,  zelfstandig opdrachten werken VLL en Staal, video Kinderen voor Kinderen.

Huiswerk: Voor Emma, Blok 7, week 2, les 1, 2 en 3 afmaken, en Nieuws begrip ‘Pasen’. Je kunt het mij sturen, dan kijk ik het na. Voor Vincent, verder met de 2 VLL-bestanden en lezen.

Nila en Linn

Duitse paasvakantie!!

Alek:

Samengevat: voorlezen en bericht meester Frank, 5 video’s (Corona en Pasen), Flitsen kern 8, oefenen schrijven woordjes kern 8, Pauze, praatplaat Pasen, oefenen lezen, werkbladen opdrachten, afsluitend Pasen filmpje Kinderen voor Kinderen.

Het huiswerk is verder om zoveel mogelijk met hem te blijven lezen, en hij kan nog met Muiswerk oefenen als hij het leuk vindt!

Robin

Samengevat: Voorlezen (voorleeskleurboek), bericht meester Frank, 5 video’s Corona en Pasen,Flitsen kern 8, auditieve oefeningen, pauze, praatplaat Pasen, oefenen lezen of opdrachten VLL kern 8, knutselen/tekenen, video Pasen Kinderen voor Kinderen.

Qua huiswerk kan hij door met vooral blijven lezen!

Lotus

Samengevat: Voorlezen (suggesties voor nieuwe boeken), bericht meester Frank, 5 video’s Corona en Pasen, praatplaat Pasen,  auditieve oefeningen Pasen , 5 werkbladen Pasen, knutselen of kleuren voorleesboek, afsluitend filmpje Pasen (Kinderen voor Kinderen).

Huiswerk is vooral veel blijven lezen en eventueel als ze het leuk vindt dan kan ze verder met Muiswerk.

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply