De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Huiswerk, lesplannen en andere mededelingen voor 4 april

Beste ouders,

Hierbij samengevat de voorgestelde lesplannen waarvan details zoals gewoonlijk over email zullen volgen.

Bernadette en Diederik

Samengevat: Voorlezen, 5 video’s, berichten van meester Frank, 6 video’s categorieën (herhaling), berichten van meester Frank, video’s categorieën blok 7, pauze, Staal blok 7, week 1, Nieuwsbegrip over gebarentaal, discussie, stelling over gebarentaal.

Huiswerk: Beiden, blok 7, week 1, les 1, 2, 3 afmaken, Nieuwsbegrip en werk over de stelling/1 april grap.  Stuur me a.u.b. het huiswerk, Verder zijn ze vrij om met Muiswinkel te oefenen.  Laat me aub weten als ze vast komen te zitten of als ze nieuwe dingen willen proberen in Muiswerk.

Emma en Vincent

Samengevat: voorlezen, audiobericht juffrouw Tina, 3 video’s over Corona, Ankerverhaal kern 8 Vincent, Emma Nieuwsbegrip “Praten met je handen”, Vincent woorden schrijven kern 8, pauze, Vincent lezen kern 8/ Emma Staal video’s, Vincent flitsen kern 8/ Emma Staal Blok 7 opdrachten, filmpjes Vincent ruimte/ Emma doorwerken.

Huiswerk: Voor Emma, Blok 7, week 1, les 1, 2 en 3 afmaken, en Nieuws begrip ‘Praten met je handen’. Je kunt het mij sturen, dan kijk ik het na. Voor Vincent, oefenen met lezen, en voorlezen.  Ze kunnen natuurlijk ook oefenen met Muiswerk.

Nila en Linn

Samengevat: Voorlezen en berichtje juf Tina, Ankerverhaal Kern8 en Corona filmpje, praatplaat Ruimte Auditieve oefeningen De Ruimte, 4 werkbladen/ woorden flitsen kern 8, pauze, 4 werkbladen of knutselen, schrijven/lezen kern 8, afsluitend 3 filmpjes over de ruimte.

Het huiswerk is verder om vooral zoveel mogelijk met ze te blijven lezen!

Alek:

Samengevat: voorlezen en bericht juffrouw Tina, Ankerverhaal Kern 8, 3 Corona video’s, Flitsen kern 8, samen oefenen met lezen kern 8, pauze, werkbladen kern 8, Muiswerk of verder oefenen met werkbladen, 3 afsluitende filmpjes over de ruimte.

Het huiswerk is verder om zoveel mogelijk met hem te blijven lezen, en hij kan nog met Muiswerk oefenen als hij het leuk vindt!

Robin

Samengevat: Voorlezen en filmpje van juf Tina, Ankerverhaal kern 8, praatplaat Ruimte,  3 corona filmpjes, auditieve oefeningen, flitsen kern 8, pauze, oefenen lezen kern 8, werkbladen kern 8,  afsluitende filmpjes Pax-Ruimte.

Qua huiswerk kan hij door met vooral blijven lezen!

Lotus

Samengevat: Voorlezen en bericht juf Tina, Ankerverhaal en Corona filmpje, auditieve oefeningen Ruimte , woordjes herkennen, 4 werkbladen over de ruimte, pauze, doorgaan met werkbladen, vrij spelen, muiswerk of knutselen en afsluitende filmpjes over de ruimte.

Huiswerk is vooral veel blijven lezen en eventueel als ze het leuk vindt dan kan ze verder met Muiswerk.

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply