De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Huiswerk voor SLT Zaterdag 7 December

Sinterklaas was stiekem weer langs geweest op onze SLT locatie. De zelfgemaakte schoentjes waren goed gevuld, en Sinterklaas had wat leuke gedichtjes achtergelaten voor de kinderen. Vergeet aub morgen voor de kleintjes (tot en met groep 3) de mijters mee te nemen die ze zelf gemaakt hebben. Het wordt vast een hele leuke ochtend op de ambassade en we hopen dat jullie allemaal komen.

Huiswerk voor SLT Zaterdag 7 December

Huiswerk Groep 3: Zie opdrachten nieuw werkboekje, tot en met bladzijde 5 (meer is prima!)

Huiswerk Groep 5: Nieuwsbegrip: ‘Bijzondere mummies gevonden’

Staal: Blok 4, week 1, les 1,2 en 3 (nadruk op Komma-s-woorden en Persoonsvorm)

Diederik en Ruben kunnen het het huiswerk van vorige week nakijken en drie categorieën invullen waar ze moeite mee hebben, en de volgende les meenemen. Tevens moeten ze de regel bij de categorie schrijven (staat allemaal op het blad).

Huiswerk Groep 7: Nieuwsbegrip: ‘Bijzondere mummies gevonden’.

Staal: Blok 4, week 1, les 1,2 en 3 (nadruk op leren schrijven Tremawoorden en Lijdend voorwerp)

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply