De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Huiswerk voor SLT Zaterdag 26 Oktober

De kinderen hebben vandaag nog wat meer tijd gehad om hun tekeningen/verhalen af te ronden  voor de Kinderboekenweek. We gaan met het team alles bekijken en volgende week tijdens de ‘picknick’ de winnaars bekendmaken. De kinderen van groep 5 en 7 zullen hun verhaal voorlezen waarna we iets eten, de uitreiking doen en afsluitend spelen de kleinste kinderen een spel.

Voor groep 3:

De kinderen hebben boekjes mee gekregen waarmee ze kunnen oefenen met lezen. Ze hebben ook nieuwe werkboekjes. De nieuwe letters zijn N, T, EE met de woorden pet, pit, tip, tim, tem, in, vin, tin, tik, kit. Hiermee kunnen ze thuis oefenen met de uitspraak en het schrijven. Ze kunnen in het nieuwe werkboekje tot en met pagina 5 maken.

Groep 5:

Nieuwsbegrip ‘Kipchoge loopt marathon in minder dan twee uur’ Blz 2,3 en 4.

Staal: Blok 2, week 3, les 1,2 en 3.

Groep 7:

Nieuwsbegrip, ‘Kipchoge loopt marathon in minder dan twee uur’. Blz 1 en 2. .

Staal: Blok 2, week 3, les 1,2 en 3.

 

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply