De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

huiswerk 26 maart

Nieuwsbegrip online
Onderwerp:100 jaar luchtvaart in Nederland
Ook heeft niet iedereen het nieuwsbegrip huiswerk van vorige week gedaan. Houd dit bij! Voordat je voor het volgende rapport weer een inhaalslag moet maken…

Cultuurproject
Het huiswerk voor 19 maart was je reflectieverslag maken en inleveren. Van de 8 verslagen die ik zou moeten hebben, heb ik er slechts 1. Maak je reflectieverslag en lever deze uiterlijk 26 maart in! zie het huiswerk van 16 maart voor de instructies.

Lezen
Neem je voorlopige versie van je boekverslag mee.

Project
We zijn gestart met een nieuw project. Jullie hebben van ons de opdracht en bijbehorende informatie ontvangen. In de les hebben jullie rollen verdeeld en eventuele afspraken gemaakt.  Voor dit project krijgen jullie vrij veel tijd in de les, maar mochten jullie afspraken hebben gemaakt om dingen thuis af te ronden of uit te typen, doe dit dan.

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply