De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Wist je dat….

Leerlingen van VO 2-3 uiterst geïnteresseerd zijn in soepbekers en een mok met een hartje?!

Ook met de VO-groepen vieren we de komende tijd Sinterklaas. Vo 2-3 heeft samen gekozen om een dobbelspel te doen, waarbij werd gestreden om mooie cadeaus die de leerlingen zelf hadden meegenomen. In twee rondes werd er door de leerlingen met een dobbelsteen gerold. Elk aantal ogen had een opdracht, zoals het wegpakken van een cadeautje bij een ander, een cadeautje weggeven en allemaal een plekje opschuiven (en daarbij de cadeautjes laten liggen!).

Voorafgaande aan het spel hebben de leerlingen van VO 2-3 bewezen goede bakkers te zijn. In groepjes hebben ze lekkere pepernoten gebakken.

 

  

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply