De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Wat is er gebeurd!?

Afgelopen zaterdag was geen normale zaterdag. De leerlingen troffen meester Frank en juf Merle aan met hun handen in het haar. Het lokaal was een grote rotzooi! Er lagen papiersnippers, stiften en potloden op de grond. Hoe kan dat nou!? De pieten waren op bezoek geweest. Ook hadden de pieten een leestent gebouwd met het bureau van juf Merle, kussens en een Belgische vlag van De Rode Duivels. Er lagen ook nog eens prentenboeken in de tent! Gelukkig hadden de Pieten ook een berichtje achtergelaten, wat het een en ander verklaarde.

Nadat we met elkaar de klas weer netjes hadden gemaakt, hebben alle kinderen een Sinterklaaswerkboekje gekregen en hebben we Sinterklaasspelletjes gespeeld. Natuurlijk kon Sinterklaasmuziek hier niet bij ontbreken. Wat een gezelligheid!

IMG_1822

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply