De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Kinderboekenweek!

In het atelier in Sanlitun worden niet alleen de prachtigste hoeden gecreëerd en de mooiste kleding gemaakt, ook de leerlingen van De Rode Leeuw maken met elkaar de mooiste verhalen en sluiten unieke vriendschappen! In het kader van de Kinderboekenweek met het thema ‘kom erbij!’ besteden meester Frank en Juf Merle extra aandacht aan het lezen van boeken, het maken van verhalen én illustraties.

Op zaterdag 27 oktober sluiten we met elkaar de Kinderboekenweek af en laten we zien wat we gedaan en gemaakt hebben samen.  Van 12.00 tot 12.30 uur zijn alle ouders, buren, vriendjes en andere geïnteresseerden van harte welkom om vriendschap te vieren en de Kinderboekenweek af te sluiten. Bent u erbij? 

 

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply